Skip to content
Sivupoluilla

Seikkailijat

Tämä blogi alkoi armon vuonna 2011 kahden ihmisen halusta (Tiun ja Jonaksen) jakaa tuleva maailmanympärimatka perheen ja ystävien kanssa. Kuten luonteillemme kuuluu, tuli kuitenkin kirjoitettua sekä aiheesta että aiheen vierestä. Maailmanympärimatkamme meni vähän samalla tavalla: pääpiirteet suunnittelimme kyllä, mutta enimmäkseen aikaa tuli vietettyä sivupoluilla.

Blogi eli hiljaiseloa matkan jälkeen joitakin vuosia, kun Tiu heittäytyi täysillä uuteen työhönsä (eikä siksi blogaillut ollenkaan) ja Jonas alkoi blogata oman työnsä puolesta (eikä siksi juuri blogaillut tänne).

Blogin sisältö on siis aina ollut ja tulee todennäköisesti pysymään säännöllisen epäsäännöllisenä, sekä aiheiltaan että päivitysaikataulultaan.

Tulevaisuudessa meillä on toive sisällyttää sivupoluille myös muita ystäviämme tai ihmisiä jotka toivoisivat itselleen blogipohjan jossa jakaa yhdessä ajatuksai maailmasta ja itselleen kiinnostavia aiheita – eksyä kanssamme ja löytää taas jotain uutta.

Matkamme jatkuu, mutta ehkä ennemmin henkisenä kuin fyysisenä matkana. Sanotaanhan, että jokainen elämä on matka. Astelemme erilaisia polkuja: jotkut selkeämpiä ja suorempia, toiset mutkaisempia ja karikkoisempia. Meille on tyypillistä harhailla monille sivupoluille ja välillä suunta tuntuu olevan ihan hukassa. Mutta ei se mitään – seikkailussa tässä ollaankin! Eksyminen kuuluu kuvaan. Siksi päätimme nimetä bloginkin tämän aatteen mukaan. Nimiehdotuksesta kiitos Antsalle. <3

Tervetuloa mukaan seikkailuun. Sivupoluille!

Terveisin,
Jonas ja Tiu

PS. Jos historia kiinnostaa, vilkaise arkistosivua, joka toimii sisällysluettelona ja aikajanana.

PPS. Jos käytät RSS-syötteen lukijaa blogien seuraamiseen, tässä blogimme RSS-syöte.