Skip to content
Sivupoluilla

Yskäresepti

Tässäpä liiankin yksinkertainen yskäreseptini. Se on toiminut minulla yhden yskän aikana (kuiva ja kutittava sellainen) joten en oikeasti tiedä kuinka hyvin se toimii eri tyyppisten yskien kanssa. Mutta ainakin se on halpa ja helppo resepti jos lääkekaappi sattuu olemaan tyhjempi kuin ruokakaappi.

Yskäresepti

1 hengelle | Arvioitu valmistusaika: 1-2 min

2-3 rkl omenaviinietikkaa,
1,2 rkl luomuhunajaa
0,5 l lämmintä vettä
1 pilli

Kiehauta vesi, mutta odota kunnes se on juotavaa ennenkuin lisäät omenaviinietikan ja hunajan sinne. Täten saadaan hunajan ja omenaviinietikan ainesosat käyttöön tuoreina, eikä kiehauteta niitä pois. Sekoita. Nauti hitaasti. Omenaviinietikan kanssa kannattaa olla tarkkana, se ei nimittäin ole suurissa määrin nautittuna hampaille hyväksi. Jos sinulla ei ole pilliä millä juoda voit paremman tarpeeksi huuhdella suusi vedellä.