Skip to content
Sivupoluilla

Info

Tämä blogi alkoi armon vuonna 2011 kahden ihmisen halusta (Tiun ja Jonaksen) jakaa tuleva maailmanympärimatka perheen ja ystävien kanssa. Kuten luonteillemme kuuluu, tuli kuitenkin kirjoitettua sekä aiheesta että aiheen vierestä. Maailmanympärimatkamme meni vähän samalla tavalla: pääpiirteet suunnittelimme kyllä, mutta enimmäkseen aikaa tuli vietettyä sivupoluilla.

Blogi eli hiljaiseloa matkan jälkeen joitakin vuosia, kun Tiu heittäytyi täysillä uuteen työhönsä (eikä siksi blogaillut ollenkaan) ja Jonas alkoi blogata oman työnsä puolesta (eikä siksi juuri blogaillut tänne).

Nyt on taas aika kääntää uusi sivu. Jonaksen edellinen työsuhde päättyi 2015 alussa ja seuraavaa pitää miettiä vähän aikaa. On aika pohdiskella ja pyöritellä ajatuksia tästä hetkestä ja tulevasta. Tiu taas ei tiedä, mistä ja milloin oikein kirjoittaisi, kun työ vie niin paljon kirjoitusenergiasta (toimintasuunnitelmia, uutiskirjeitä, kokouspöytäkirjoja, ohjeita ja sähköposteja – niin monia sähköposteja!)… Mutta ehkä inspiraatio vielä iskee. Ennemmin tai myöhemmin. Ovathan aiemmat kirjoitukset kuitenkin saaneet kiitettävästi huomiota.

Uuden alun kunniaksi uudistimme blogin nimen, ulkoasun ja kategoriat. Oikeastaan uudistimme ihan kaiken. Vanhentuneet teknovinkit haudattiin, matkustusaiheiset kirjoitukset yhdistettiin ja englanninkieliset kirjoitukset lokeroitiin omaan osioonsa. Suomi rulettakoon.

Tulevaisuudessa meillä on toive sisällyttää sivupoluille myös muita ystäviämme tai ihmisiä jotka toivoisivat itselleen blogipohjan jossa jakaa yhdessä ajatuksai maailmasta ja itselleen kiinnostavia aiheita – eksyä kanssamme ja löytää taas jotain uutta.

Matkamme jatkuu, mutta ehkä ennemmin henkisenä kuin fyysisenä matkana. Sanotaanhan, että jokainen elämä on matka. Astelemme erilaisia polkuja: jotkut selkeämpiä ja suorempia, toiset mutkaisempia ja karikkoisempia. Meille on tyypillistä harhailla monille sivupoluille ja välillä suunta tuntuu olevan ihan hukassa. Mutta ei se mitään – seikkailussa tässä ollaankin! Eksyminen kuuluu kuvaan. Siksi päätimme nimetä bloginkin tämän aatteen mukaan. Nimiehdotuksesta kiitos Antsalle. <3

Tervetuloa mukaan seikkailuun. Sivupoluille!

Terveisin,
Jonas ja Tiu

PS. Jos historia kiinnostaa, vilkaise arkistosivua, joka toimii sisällysluettelona ja aikajanana.

PPS. Jos käytät RSS-syötteen lukijaa blogien seuraamiseen, tässä blogimme RSS-syöte.